Eli Åsen fra Kløfta i Norge sende disse fine billeder med denne kommentar. “Kløfta pollen- og sjokoladefabrikk har hatt storproduksjon i dag. Jeg synes det er skikkelig godt!”. Chocholade iblandet 10 % pollen er utroligt smagfyldt. Eli for videre: “Jeg har lagd sjokolade med pollen selv. Smeltet melkesjokolade i vannbad. Spredte det utover et bakepapir i tynt lag. Strødde tørket pollen over. Fungerer også med hvit og mørk sjokolade, men de fleste likte melkesjokolade best. Satte den i fryseren for at sjokoladen skulle bli skikkelig hard, så den var enkel å brekke i biter”.
Bestem hvilke cookies du vil tillade.
Du kan til enhver tid ændre disse indstillinger. Dette kan dog medføre, at nogle funktioner ikke længere er tilgængelige. For information om sletning af cookies, bedes du kontakte din browsers hjælpefunktion.
Lær mere om de cookies, vi bruger.